innovative solutions premium brands

VantaTech AS har en spisskompetanse du som kunde vil nyte meget godt av, med mer enn 50 års er­faring innen verksted og marinedrift i Norge og USA. Vi er meget stolte av å kunne presentere Qtech AS som eneleverandør i Norge, og en del av teamet til verdens største og beste båtlift produsent Golden Manufacturing Inc.

Med denne spisskompetanse og Goldens kvalitetslifter kan vi glede deg med å si at du er i årene som kommer i fullstendig trygge hender. Vi ser på oss selv som et mijøforetak fordi våre produkter minimaliserer utslipp av farlige giftstoffer i vann og sjø.

Vår produsent Golden Manufacture Inc. har produsert båtlifter i 38 år og er verdensledende på markedet, de har på verdens basis produsert og solgt over dobbelt så mange som alle andre båtliftr produsenter til sammen. 

Vi er meget stolte av leveranse og prosjektering på i overkant av 280 båtlifter pr nov. 2019. 

Alle våre GOLDEN BÅTLIFTER er ISO Sertifisert og hver eneste båtlift leveres med serie nr., som registreres på deg som eier.

Det er ingen andre leverandører i markedet som kan måle seg med den kvalitet, sikkerhet og salgsmengde som VantaTech`s, Golden Boatlifts har i Norge.